Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Mladá mamička nadvihla starý koberec: Z toho, čo pod ním objavila, mala zimomriavky

(Zdroj: TikTok/unfortunateexistance)

NEW YORK - Užívateľka TikToku vyrazila svojim sledovateľom dych. Keď v dome nadvihla starý koberec, objavila pod ním skrytý poklop. Viacerí ľudia ju vyzvali, aby sa pozrela, čo je pod ním. Žena ale odmietla, pretože údajne odtiaľ vychádzal znepokojivý zvuk. Podľa komentujúcich by sa mala okamžite odsťahovať.

VIDEO Mladík zistil, že kozub sa dá otvoriť: To, čo za ním našiel, mu vyrazilo dych

V TikTok videu, ktoré má už viac ako 14 miliónov zhliadnutí, nakrútila istá matka moment, keď v jednej z miestností vo svojom dome zdvihla starý, šedý koberec. Našla pod ním dvere so zhrdzavenou kľučkou, ktoré boli zamaskované do starej podlahy. Následne otvorila tajomný poklop a odhalila drevené schody vedúce dole. 

@unfortunateexistance

This just happened and I’m still in shock

♬ original sound - THAT bitch

Keď ju niektorí diváci prosili, aby sa pozrela, čo je dolu, povedala, že sa bojí. Ozýval sa totiž odtiaľ čudný zvuk a okrem sa vraj v dome nedávno samé od seba rozsvietili svetlá uprostred noci. Ľudia si myslia, že je to znamenie. "Skrývalo sa to z nejakého dôvodu, zatvorte to, pani," napísal jeden z užívateľov. "Nie, takto sa začínajú hororové filmy. Odišiel by som," poznamenal ďalší. 

@unfortunateexistance

YEp

♬ original sound - THAT bitch
@unfortunateexistance

Pt. Like 4 idk

♬ original sound - THAT bitch

Mladá žena nakoniec predsa len nabrala odvahu a za prítomnosti kamery pomaly zamierila dolu schodmi. Priznala, že sa jej chveli nohy, keď kamerovala starý drevený nábytok vrátane stoličky a rámu postele na betónovej podlahe. Okrem toho tam našla niečo, čo vyzerá ako vodná nádrž, pár vyradených predmetov a poistkovú skrinku, ktorú žena hľadala po celom dome. Ale diváci boli stále presvedčení, že je za tým oveľa viac a nevysvetliteľné zapnutie svetla súvisí s tajomným poklopom. "Skrinka s poistkami je otvorená a vy ste povedali, že svetlá sa rozsvietili uprostred noci. Dievča, zbaľ svoju rodinu a sťahuj sa, niekto tam dole žije," napísala jedna osoba. 

Viac o téme: Tajná miestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu