Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nevesta poprosila na svadbe ženícha o podivnú vec: Ich VIDEO sa stalo nečakaným hitom

(Zdroj: TikTok/mayangkumay)

KUALA LUMPUR - Scéna zachytená po svadobnom obrade v Indonézii, ktorá má už viac ako 5,6 milióna zhliadnutí, vyvolala u užívateľov sociálnej siete búrlivé reakcie. Mnohí z nich totiž odsudzujú správanie nevesty a myslia si, že sa k svojmu manželovi zachovala veľmi neúctivo už pár minút po tom, ako sa za neho vydala.

VIDEO Keď uvidíte, čo spravil ženích neveste na svadbe... Ľudia sú zhrození, hneď sa s ním rozveď!

Svadobné obrady a hostiny sú živnou pôdou pre kuriózne a nezriedka aj nepríjemné scény. TikTok video, ktoré zverejnila samotná nevesta, zachytáva okamih, ako k mladomanželom hneď po obrade podíde jej bývalý priateľ, aby jej zagratuloval. Ona sa zdvorilo spýta novomanžela, či môže objať svoju bývalú lásku. Ten prikývne a s úsmevom na tvári sa prizerá, ako si jeho vyvolená vychutnáva objatie svojho expriateľa. Keď skončia, hosť podíde od nevesty k ženíchovi a zablahoželá aj jemu.

@mayangkumay

Balas @nikennalee well netizen yg terhormat semua bebas berpendapat dipersilahkan ##fyp

original sound - Mayangkumay

Podľa viacerých užívateľov je takéto konanie v poriadku vzhľadom na to, že niektoré dvojice jednoducho zostávajú priateľmi aj po rozchode. Viacerí však správanie nevesty odsúdili a myslia si, že jej manžel si zaslúži lepšiu ženu. Ďalšia osoba má zas podozrenie, že ženích sa chcel iba zachovať diplomaticky, ale "jeho tvár prezrádza, aký je sklamaný". 

Viac o téme: SvadbaNevestaŽeních
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu