Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Žena si ráno našla auto oblepené štyrmi odkazmi: Keď si ich prečítala, premkla ju hrôza

(Zdroj: Facebook/Sunshine Coast Snake Catchers 24/7)

GOLD COAST - Obyvateľka Slnečného pobrežia v austrálskom Queenslande poďakovala neznámej osobe, ktorá ju varovala pred veľkým nebezpečenstvom. Nápisy na oknách jej zaparkovaného auta ju totiž upozornili na prítomnosť pytóna schúleného pod kapotou.

Vodičovi začala v aute blikať varovná kontrolka: Keď zistil, v čom je problém, až ho striaslo

Odkazy a lístky zanechané na okne auta väčšinou znamenajú pokutu za nedovolené parkovanie alebo nechcenú reklamu. Prípad, ktorý na sociálnej sieti zdokumentovala Saori Forringtonová, je však úplne iný. "Had. Dve metre v okolí motora," prečítala si na štyroch odkazoch nalepených na oknách z každej strany jej vozidla.

Austrálčanka si najskôr myslela, že si z nej niekto uťahuje. Ale keď nazrela pod kapotu svojho auta, smiech ju hneď prešiel. Vedľa motora si totiž naozaj našiel dočasné útočisko pytón kobercový, ktorý sa tam skryl pred ranným dažďom. "Ďakujem osobe, ktorá si našla čas, napísala tieto odkazy a rozmiestnila ich z každej strany môjho auta," napísala na Facebooku. Svoju vďaku adresovala aj spoločnosti Sunshine Coast Snake Catchers 24/7, ktorá situáciu vyriešila. Plaza odchytil jej zamestnanec Stu a vrátil ho do voľnej prírody.

Viac o téme: HadPytónAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu