Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Po ťažkom rozvode sa zo ženy (69) stala domina: Pikantné priznanie o tom, čo robí mužom

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Sherry Lever)

LONDÝN - Šesťdesiatdeväťročná Britka Sherry Leverová nemala problém verejne sa priznať k tomu, že sa živí ako domina. Pre zmenu kariéry sa rozhodla, keď potrebovala prekonať ťažké životné obdobie. S odstupom času nič neľutuje a svoje rozhodnutie hodnotí ako veľmi šťastný životný krok.

Kým ľudia po šesťdesiatke zvoľňujú svoje životné tempo, Sherry razí úplne opačný trend. Pracovný odev šéfkuchárky totiž vymenila za šnurovacie kožené oblečenie dominy. Vraj si týmto spôsobom dokáže veľmi slušne zarobiť. Známa pod prezývkou "Pani Sofia" si účtuje v prepočte viac ako 140 eur za hodinu. Muži jej radi platia za to, že ich ponižuje a núti, aby upratali jej dom a plnili si každodenné povinnosti. 

VIDEO Po ťažkom rozvode
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/truly)

"Začalo sa to jednoducho. Potrebovala som zarobiť nejaké peniaze, pretože som prekonala veľmi ťažký rozvod," uviedla v rannej relácii The Morning Show. Leverová tvrdí, že toto "povolanie" objavila pri sledovaní jedného dokumentu. Vždy podľa vlastných slov cítila, že je veľmi dominantná, hoci tieto túžby dlho tlmila. 

VIDEO Po ťažkom rozvode
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/truly)

Podľa Sherry neexistuje žiadny typ muža, ktorý by chcel byť submisívny. Škála jej klientov je naozaj rozsiahla, od sudcu najvyššieho súdu až po smetiara. Pani Sofia dokonca začala trénovať ďalšie budúce dominy. Učí ich, ako majú používať bičík. "Technika pri bičovaní je veľmi dôležitá. Nemôžete zákazníkov mlátiť kdekoľvek, pretože sú miesta, ktoré nesmiete zasiahnuť. Musíte to vedieť, inak niekomu ublížite," opísala kumšt svojho remesla. 

Viac o téme: DominaSherry LeverMistress Sofia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu