Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Neuveríte, čo mladomanželia naservírovali hosťom na svadobnej hostine: To myslíte vážne?!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Neznámy pár si očividne nerobil zo svadobnej hostiny ťažkú hlavu a k výberu jedla pristúpil s maximálnou šetrnosťou. Fotografie "svadobného menu" už kolujú na sociálnej sieti. Zostáva iba dúfať, že sa nestanú inšpiráciou pre ďalšie dvojice.

S organizovania svojej svadby si istý americký pár očividne nerobil ťažkú hlavu. Pozvaným hosťom totiž naservíroval porciu, ktorá skôr pripomína nevydarený pokus o vtip. "Dostali sme naše jedlo," napísala družička nevesty na Facebooku pod fotkou tanierika, na ktorom leží šesť kúskov ovocia napichaných na špajle, zopár plátkov zeleniny, polovica croissantu a všetko to dopĺňa malý balíček čipsov.

FOTO Neuveríte, čo mladomanželia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/thats it, I'm wedding shaming)

Dotyčná dievčina stihla odfotografovať aj miestnosť, v ktorej sa konala svadobná "hostina". Aj tá bola popravde na zaplakanie. Pri stoloch neboli rovnaké stoličky a neboli ani nijak vyzdobené. Pôsobilo to skôr ako bežné posedenie v reštaurácii.

FOTO Neuveríte, čo mladomanželia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/thats it, I'm wedding shaming)

V hodnotení svadobných fotiek sa užívatelia prakticky zhodli. "Čipsy! Neviem, či sa mám smiať alebo smútiť," napísal jeden z nich. Iní zas podotkli, že mladomanželia so svadbou radšej mali počkať a našetriť si trochu peňazí, aby si mohli dovoliť vystrojiť krajšiu hostinu. 

Viac o téme: SvadbaHostina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu