Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Žena chcela vedieť, čo sú čierne bodky, ktoré sa zjavili u nej doma: Ich pôvod ju dorazil

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Mrs Hinch’s Cleaning Tips)

SYDNEY - Jedna žena sa obrátila na Facebook s prosbou o pomoc. Na viacerých miestach v jej dome sa totiž objavili čierne bodky a ona netušila, aký je ich pôvod. Keď sa to dozvedela, ostala poriadne vydesená. Doma by ste si ich nájsť určite nechceli!

Istá Austrálčanka si všimla na stenách a na počítači malé čierne bodky. Opýtala sa preto užívateľov v skupine Mrs Hinch’s Cleaning Tips, či ich nevedia identifikovať. "Tuší niekto, čo to je? Najprv sa objavili na dlažbe v kuchyni, dnes ráno som ich našla aj na počítači a na stene," napísala. 

FOTO Žena chcela vedieť,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Mrs Hinch’s Cleaning Tips)

Na odpoveď dlho nečakala. Viacerí užívatelia hneď zareagovali, že zrejme ide o pavúčí trus. "Sú to určite hovienka pavúka. Aj mne sa z času na čas zjavia doma, väčšinou na dverách," poznamenal jeden. 

Mužovi v noci zazvonil domový zvonček: Keď si pozrel VIDEO z bezpečnostnej kamery, zmeravel

Pavúčí trus je zvyčajne tmavej farby, polotekutý a občas pripomína škvrnu od náteru. Najčastejšie ho možno nájsť v blízkosti pavúčích sietí. Odborníci pri ich odstraňovaní odporúčajú použiť malé množstvo bielidla zmiešaného s vodou. Tento roztok rozotrite na znečistené miesto, nechajte pôsobiť pätnásť minút a potom utrite. Ak sa to nepodarí na prvýkrát, je potrebné postup opakovať. 
 

Viac o téme: Pavúk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu