Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mužovi v noci zazvonil domový zvonček: Keď si pozrel VIDEO z bezpečnostnej kamery, zmeravel

(Zdroj: Reddit/xelfer)

SYDNEY - Záznam nakrútený bezpečnostnou kamerou snímajúcou vchod do domu poriadne vydesil majiteľa nehnuteľnosti. Zábery, na ktorých pózuje nevítaný votrelec, pochádzajú z bližšie nešpecifikovanej lokality v Austrálii a sú ako vystrihnuté z hororového filmu.

Užívateľ známy ako @Xelfer zverejnil zábery nepozvaného hosťa, ktorý mu nadránom zazvonil na vchodových dverách. Zábery z bezpečnostnej kamery vzápätí prezradili, že sa jej objektív stal predmetom záujmu chlpatého pavúka. Vďaka detailnému vyobrazeniu a bohatému ochlpeniu pripomína nadpozemského vesmírneho votrelca. "Starý kamarát mi zazvonil na vchodovom zvončeku o druhej ráno," uviedol majiteľ domu, ktorý je vraj voči pavúkom odolný, pretože ich v rôznych nádobách odložených vonku našiel už naozaj veľa.

Old mate kept ringing my doorbell at 2am from r/australia

Užívatelia sa zaujímali najmä o to, či je tento druh pavúkov jedovatý. "Maloočkovité pavúky nie sú jedovaté. Sú iba veľké, rýchle a vyzerajú strašidelne. Najdesivejšie je vyhnať ich z domu. Visia po stenách a žerú hmyz," vysvetľuje @Xelfer. 

VIDEO Tínedžerka zaspávala, keď začula čudné zvuky: Pozrela na strop a tam... totálna panika!

Zverejnené zábery rozdelili divákov na dva tábory. Jedných pohľad na "prítulného suseda" potešil, druhí si zas myslia, že keby sa u nich zjavil taký pavúk, aby si dostali infarkt. Jeden z užívateľov podotkol, že infračervené svetlo kamery produkuje teplo a práve to priťahuje hmyz.

Viac o téme: PavúkAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu