Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Chytili krokodíla, ktorý mal zabiť niekoľko ľudí: Veterinár ostal v šoku, keď otvoril tlamu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: youtube/newsflare)

KAYUBESI - Na indonézskych ostrovoch Bangka Belitung bol odchytený a zabitý krokodíl, ktorý mal údajne na svedomí niekoľko ľudských obetí. Miestni obyvatelia mu dokonca odrezali hlavu, pretože sú presvedčení o tom, že sa v ňom ukrýva démon. Keď ho ale neskôr lepšie prezreli, ostali ohromení.

Štyri a pol metra dlhého plaza naháňali dedinčania takmer celý minulý týždeň, pretože sa báli, že je v ňom ukrytý zlý duch. Taktiež boli presvedčení o tom, že má na svedomí viacero ľudských životov. Nakoniec sa im zhruba 50-ročného krokodíla podarilo nahnať do sietí, kde po niekoľkých dňoch od vyčerpania zomrel. Keď ho prezeral veterinár, zistil, že nemá žiadne zuby, takže ani nemohol nikoho zabiť. 

Milan (29) blúdil tri týždne v pralese plnom krokodílov: Aj políciu prekvapilo, ako sa to skončilo

Riaditeľ miestnej Agentúry na ochranu prírodných zdrojov Septian Garo sa snažil pol tony vážiaceho krokodíla odviezť preč, no poverčiví dedinčania trvali na tom, že si ho nechajú pre náboženské účely. "Veria, že krokodíl musí ostať v dedine, pretože je to démon," uviedol.

VIDEO Chytili krokodíla, ktorý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Massive Mac)

Obyvatelia následne naložili krokodíla na buldozér, aby ho previezli od rieky na pole, kde ho pochovali. Ešte predtým mu ale odrezali hlavu, ktorú zahrabali zvlášť. Vraj to zabráni tomu, aby ich démon neskôr prenasledoval. "Telo a hlava musia byť pochované zvlášť, pretože toto bol démonický krokodíl. Pred urezaním hlavy sme vykonali špeciálny rituál," vysvetlil jeden z predstaviteľov dediny.

Viac o téme: KrokodílIndonézia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu