Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Matku šokoval záznam z domácej kamery: Keď videla, čo robí opatrovateľka so synom, dostala padáka

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SYDNEY - Zábery z domácej bezpečnostnej kamery šokovali matku dvoch detí natoľko, že bola nútená prepustiť ich opatrovateľku. Ohrozovala totiž bezpečnost ich potomkov. Dievčina sa síce snažila obhájiť a odôvodniť svoje správanie, ale zbytočne.

Istá Austrálčanka zverejnila na stránke Reddit nepríjemnú skúsenosť s opatrovateľkou svojich dvoch detí. Vďaka domácej kamere totiž zistila, že tajne dojčí jej desaťmesačného syna. Dievčinu preto konfrontovala. Tá mamičke vysvetlila, že jej chcela iba pomôcť, pretože sa jej krátko predtým sťažovala, že sa jej už netvorí veľa mlieka. "Počas rozhovoru som jej pred dvomi týždňami spomenula, že mám už menej mlieka, ale ani v najmenšom som nenaznačila, že mi má takto pomáhať," vysvetľuje matka.

Matku šokoval záznam z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Až do tohto incidentu bola vraj s prácou 20-ročnej opatrovateľky, ktorá jej dcérou ich susedov, spokojná. Svoj názor však zmenila po tom, ako si začala prezerať staršie nahrávky z domácej kamery. "Zistila som, že môjho syna dojčila už aj predtým, ako sme sa spolu rozprávali o probléme s materským mliekom. S manželom sme dokonca zistili aj to, že manipulovala s kamerou a často ju vypínala."

Manželia si najali detektíva na opatrovateľku svojich detí: Z toho, čo o nej zistil, im je trápne

Kamery vraj majú nainštalované na viacerých miestach, ale keďže sa matke zdalo, že je všetko v poriadku, nezvykla si prezerať záznamy. Raz však mala veľmi ťažký deň, večer sa chcela potešiť pohľadom na svoje deti a tak si ich začala postupne prehliadať. Takto zistila aj to, že chlapčeka niekedy nechávala na dvore bez dozoru a päťročnú dcéru zas zatvorila do komory. Okrem toho rodine z domu zmizlo niekoľko vecí vrátane dupačiek ich syna, kostýmu na Halloween aj škatule s oblečením, ktoré plánovali darovať charite. Manželia dievčinu hneď prepustili. Jej otec im neskôr prišiel vrátiť odcudzené veci. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu