Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Modelka (27) sľúbila mame, že bude nosiť len celé plavky: Ale keď ich uvidíte zozadu!

(Zdroj: Instagram/haleyybaylee)

NEW YORK - Modelka uverejnila pikantné zábery zo zákulisia fotenia pre časopis Sports Illustrated. Užívateľom odkázala, že splnila sľub, ktorý dala mame a pri natáčaní na sebe mala celé plavky. Haley Kalilová tento sľub ale kreatívne obišla, čím mnohým vyrazila dych. Páni sa ale zrejme potešili.

Bývalá účastníčka Miss USA Haley Kalilová našla spôsob, ako dodržať sľúb, ktorý dala mame a zároveň pôsobiť sexi. "Pravidlo bolo - jeden kus oblečenia," povedala do kamery a rukou ukázala na plavky, ktoré mala na sebe oblečené. Potom sa však kráska otočila a odhalila zadnú stranu plaviek, ktorá pozostávali doslova len z pár nitiek. Tie sa križujú cez Kalilovej ramená a spájajú sa tak, aby na zadku vytvorili tangá.

Jej fanúšikovia sa tomuto kreatívnemu riešeniu dobre zasmiali a podporili Haley tým, že rozhodne dodržala svoje slovo. "Áno, je to rozhodne len jeden kus oblečenia," napísal jeden z nich. Iní sa pýtali, či náhodou nestratila zadnú časť plaviek. Mnohí nitky vzadu prirovnali k zubnej niti. Väčšina sa ale zhodla na tom, že Kalilová bola v plavkách skutočne sexi. 

Každoročné vydanie plavkovej edície magazínu Sports Illustrated sa do novinových stánkov dostalo tento týždeň. V časopise sú aj zábery zachytávajúce Haley. Keď sa o tom dozvedela, údajne sa od dojatia rozplakala. "Svet vidí tieto krásne fotky, ale to, čo nemusí vidieť, sú momenty medzi týmito zábermi, ktoré zmenili môj život a nespočetné množstvo ďalších," napísala. Nikdy sa podľa vlastných slov necítila sebavedomejšie, ako v súčasnosti vo svojom vlastnom tele.

Viac o téme: ModelkaPlavkyHaley Kalil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu