Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nevesta (26) pred svadbou zistila strašnú pravdu o snúbencovi (40): Takto ju štyri roky ťahal za nos

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Zoë Butt)

ISLE OF WIGHT - Dvadsaťšesťročná Zoe sa pokúša predať zásnubný prsteň svojho bývalého priateľa. Svadbu s ním totiž zrušila. Stalo sa tak po tom, ako zistila, že mal počas ich vzťahu štvorročnú aféru s ďalšou ženou. Je veľmi sklamaná a na neverníka nemá pekného slova.

Žena je presvedčená o tom, že ju podvádza manžel: Zmenil totiž svoj INTÍMNY ZVYK

Zoe Buttová sa so 40-ročným Paulom Botwrightom dala dokopy v roku 2015. Mladá kuchárka ho následne minulý rok požiadala o ruku. Nedávno ale zistila, že za jej chrbtom randil štyri roky s inou, vydatou ženou, tak mu dala kopačky. Zároveň si od neho vzala späť prsteň, ktorý mu kúpila a snažila sa ho predať na internete. V inzeráte stálo: "Je v dobrom stave, síce má pár škrabancov, ale i tak vyzerá naozaj pekne. Má jedinú chybu - patril jednému klamárovi a podvodníkovi". 

Nevesta (26) pred svadbou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Paul Botwright)

Buttová je rada, že všetko zistila ešte pred svadbou. "Paulovi som dala zásnubný prsteň, no našťastie sme sa nevzali. Teraz sa chcem toho šperku čo najrýchlejšie zbaviť," uviedla sklamaná žena.

Nevesta (26) pred svadbou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Zoë Butt)

O Paulovej afére sa dozvedela od svojej rodiny. S druhou ženou vraj chodil ešte predtým, než spoznal Zoe, no v pomere pokračoval aj po tom, ako sa s ňou dal dokopy. Štyri roky teda viedol dvojitý život. Prsteň sa Zoe zatiaľ predať nepodarilo. 

Viac o téme: SvadbaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu