Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Matka kúpila dcérke diár Frozen: Keď ho otvorila a zbadala TO, zažila priam horor!

Toni a Millei Zobraziť galériu (2)
Toni a Millei (Zdroj: Facebook/Toni Alamos)

BRISBANE - Päťročná Millie dostala k narodeninám detský diár s motívom svojej obľúbenej rozprávky Ľadové kráľovstvo 2. Ukázala ho tete, ktorá ním prelistovala a prekvapivo v ňom našla zoznam erotických hračiek a polôh. Obchodný dom, kde bol diár zakúpený, sa už ospravedlnil a priznal, že došlo k omylu.

Dvadsaťpäťročná Toni Alamosová z austrálskeho Brisbane zostala šokovaná, keď sa dozvedela, čo sa skrýva v detskom diári, ktorý kúpila svojej päťročnej dcérke. Pri listovaní v ňom jej sestra, teta Millie, objavila zoznam erotických hračiek, pomôcok a sexuálnych polôh. Diár kúpila v obchodom dome Kmart. "Takéto veci skrátka človek pri kúpe nekontroluje. Keby to bolo v diári v časti pre dospelých, nič na to nepoviem, ale diár bol v detskej sekcii," hovorí Toni.

FOTO Matka kúpila dcérke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Toni Alamos)

Zostala vraj zdesená, keď si uvedomila, na čo sa jej malá dcéra dívala. Našťastie, Millie ešte nevie čítať. Alamosová si nemyslí, že by niekto do detského diára naschvál vložil pikantný obsah, pretože obal bol nepoškodený. Zrejme išlo o chybu pri výrobe. Mladá žena diár hneď reklamovala. Personál obchodu sa jej niekoľkokrát za nepríjemnosť ospravedlnil.

"Je nám to veľmi ľúto a tiež je nám to trápne, že sa dozvedáme o nedávnej skúsenosti našej zákazníčky s diárom motívu Ľadové kráľovstvo 2," vyhlásil hovorca Kmartu. Dodal, že v mene všetkých zamestnancov dúfa, že išlo o jediný závadný kus. Pre istotu však diár s vybraným motívom stiahli z predaja. 

Viac o téme: DiárFrozenErotická hračka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu