Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Dôchodkyňa písala na úrad, no na očiach mala zlé okuliare: Preboha, to čo im poslala?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/Brenda M Boyd)

NORTH TYNESIDE - Už sa vám niekedy stalo, že ste na správu reagovali zlým emotikonom? Pretože Brende Boydovej áno. Na Twitteri písala miestnym úradníkom, aby sa informovala, či je zbierka záhradných odpadkov opäť k dispozícii. Dostala adekvátnu odpoveď, na čo omylom reagovala... no pozrite sa ako.

Brenda Boydová z okresu North Tyneside miestnemu úradu na Twitteri položila jednoduchú otázku. "Iba sa pýtam, zbieranie záhradných odpadkov opäť funguje ako predtým?" Odpoveď bola stručná a jasná: "Áno, Brenda, je." To, čo nasledovalo potom, však vyrazilo dych zamestnancovi i mnohým užívateľom. Boydová totiž odpovedala emotikonom zobrazujúcim vztýčený prostredník.

"Iba sa uisťujem, Brenda... Je to emoji, ktoré ste chceli poslať?" odpísal úradník. Žena si hneď uvedomila, čo spravila a vysvetlila, že chcela poslať smajlíka s palcom hore, no podľa všetkého si vzala nesprávne okuliare a preklikla sa. "Prepáčte, ak som vás tým urazila," reagovala zahanbene.

FOTO Dôchodkyňa písala na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Brenda M Boyd)

Úradník bol ale chápavý a Brendu ubezpečil, že sa vôbec neurazil. Práve naopak. "Vážne sa tým netrápte, Brenda. Vďaka vám mám od smiechu slzy v očiach. Po pár divných týždňoch je dobré zasmiať sa." Táto konverzácia sa veľmi rýchlo stala hitom internetu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu