Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mladú policajtku napadla puma: Musela sa brániť holými rukami! Drsné VIDEO

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Click Heart TV)

LOVELAND - Na verejnosť preniklo hrôzostrašné video zachytávajúce policajný zásah v meste Loveland v americkom štáte Colorado, kde sa v jednej z obytných štvrtí pohybovala puma. Tá napadla prítomnú policajtku, ktorú by možno aj zabila, keby nezasiahli jej kolegovia.

Policajnú hliadku v Lovelande zalarmoval v stredu o 13.00 hod. telefonát obyvateľa štvrte River Rim Road. Nahlásil im, že medzi domami pod prívesom sa ukrýva puma, ktorá už zranila jedného z jeho susedov. Policajti okamžite vyrazili na miesto, uzavreli celú oblasť a rozostúpili sa v okolí spomínaného prívesu. Zrazu však zviera nečakane zaútočilo na jednu z policajtiek, ktorá sa začala brániť.

Mladú policajtku napadla puma:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Click Heart TV)

"Počul som sirény, tak som vyšiel von. Videl som, ako puma skočila po jednej z policajtiek. Tá pani mala obrovské šťastie, keď si holými rukami dokázala uchrániť krk," povedal jeden z miestnych obyvateľov Gregory Scott Paul. Ukázal pri tom na dieru po streľbe v nádrži, ktorá bola umiestnená na prívese. 

VIDEO Hrôzostrašný útok pumy: Chlapcovi (8) sa podarilo prežiť nemožné, takto to dokázal

Puma sa vraj po napadnutí policajtky rozbehla k neďalekej rieke, muži zákona ju ale aj tak zastrelili. Podľa dostupných informácií utrpela žena zranenia, ktoré ju neohrozujú na živote. Podobne je na tom aj napadnutý nemenovaný miestny obyvateľ. Oboch z miesta odviezla privolaná sanitka.  

Viac o téme: Pumaútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu