Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Maria dala výpoveď v práci: Jej epickému odchodu na VIDEU tlieska celý svet, šéf ma môže...!

(Zdroj: Youtube/MARIA KUKULAK)

PALOS HILLS - Bývalá zamestnankyňa reťazca s rýchlym občerstvením dala výpoveď viac ako štýlovo a nezabudla to starostlivo zdokumentovať a následne zverejniť. Maria Kukulaková z amerického štátu Illinois si teraz užíva priazeň divákov a jej TikTok video má viac ako desať miliónov pozretí.

Po zmene vedenia v prevádzke fastfoodu Wendy's sa Maria rozhodla po roku odísť. So štýlom práce svojich nadriadených nebola totiž spokojná a našla si radšej prácu vo fitness centre.

Odchod z prevádzky však poňala trochu netradične a okrem toho, že opustila miesto, kde sa už necítila dobre, si aj splnila jeden svoj sen. "Vždy som chcela vyskúšať, aké to je vyliezť von okienkom, cez ktoré obsluhujeme šoférov. Nemohla som to urobiť ako zamestnankyňa, ale teraz už môžem, pretože končím. Bola som tu rok, bolo mi tu dobre, ale veľa vecí sa tu zmenilo. Umyla som dlážku, všetko som urobila, ako treba a opúšťam vás, chlapci a dievčatá," hovorí dievčina vo videu.

Potom skontroluje, či sa k okienku neblíži nejaké auto a šikovne vykĺzne von tak, aby ju videl personál. A očividne si to užíva. Vzadu ešte počuť hlas Mariinho šéfa, ktorý sa ju snaží zastaviť. Kukulaková potom cez panel, kde si vodiči objednávajú jedlo, všetkým oznámi, že odchádza. 

FOTO Otec s dcérou sa boli najesť v McDonalde: Keď dostali účet, nemohli sa prestať smiať

Jej video malo obrovský ohlas, doteraz si ho pozrelo už viac ako desať miliónov divákov. Maria neskôr vyjadrila spokojnosť s tým, že sa rozhodla odísť a uviedla, že v novej práci je veľmi spokojná.

Viac o téme: FastfoodVýpoveď v práci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu