Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dvojica (26) sexovala na pláži: Policajti v šoku... aj z toho, čo sa potom dialo v ich aute!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/Truths Stranger)

BORACAY ISLAND - Nemravný pár poriadne šokoval ľudí vo filipínskom letovisku Boracay Island. Mladý Austrálčan a Britka si to rozdali priamo na pláži a pokračovali v tom, aj keď sa pri nich zjavili policajti a prikázali im, aby prestali. Obidvaja boli opití. Čaká ich súd.

Dvadsaťšesťročná Angličanka a jej rovnako starý milenec si na dovolenke na Filipínach poriadne zavarili. Vášnivo sa milovali priamo na pláži a neprestali ani po tom, čo k nim prikráčali policajti. "Stáli sme vedľa nich a oni naďalej sexovali," uviedol policajný desiatnik Joel Banga-ora. 

VIDEO Roman s priateľkou pobúrili ľudí na pláži: Najprv maznanie, potom prešli rovno na sex

Polícia dvojicu napokon spútala, no to pre nich nebola žiadna prekážka. Podľa Banga-oru v milovaní pokračovali aj počas cesty na policajnú stanicu. "Vôbec neboli v rozpakoch, keď sme prišli. Prsia ženy boli úplne odokryté a mužov penis bol jasne viditeľný," pokračuje Banga-ora. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Zadržaní boli značne opití a nevnímali, čo sa deje okolo nich. Skončili na mestskej policajnej stanici, kde ich neskôr obvinili z verejného pohoršenia. Pustili ich na kauciu, kým sa nezačne súdne konanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu