Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mamička zverejnila FOTO zo sály hneď po pôrode: Ten detail v pozadí musíte vidieť!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/worthfeed)

Mamička v pôrodnej sále nezachytila len narodenie svojho dieťatka, ale aj svojho manžela v nepríjemnej situácii. Zatiaľ čo sa žena čerstvo po pôrode doširoka usmieva do objektívu, jej manžel leží na dlážke a okolo neho čupí niekoľko zdravotných sestier. Ľudia od smiechu takmer plačú.

Často sa stáva, že muži berú pôrod oveľa ťažšie než samotné ženy. Táto mamička si z celej situácie urobila poriadnu srandu. Tesne po pôrode si urobila selfie so svojim manželom, ktorý sa zrútil na dlážku v pôrodnej sále. Okolo neho sú zdravotné sestry, jedna z nich v rukách drží práve narodené dieťatko. 

Mamička zverejnila FOTO zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/worthfeed)

Akonáhle sa fotka dostala na Instagram, stala sa hitom. "Veľké povzbudenie a veľká spomienka na ďalšie a ďalšie roky. Užívajte si," odkazuje neznáma osoba v komentári. Ďalší priznali, že od smiechu takmer plakali. "Smejem sa. Toto je dôvod, prečo rodíme my, pretože sme silnejšie," odkazuje jedna zo žien. Našli sa aj takí, ktorí muža na dlážke úprimne poľutovali. V každom prípade treba pochváliť mamičku, že ju neopustil humor ani po ťažkom pôrode. 

Tehotná žena zakázala svojej mame byť pri druhom pôrode: Kvôli nechutnosti, ktorú urobila pri prvom

Podobný rozruch na Instagrame vyvolala aj 33-ročná modelka Nicole Trunfiová, ktorá sa pochválila fotkou s tehotenským bruškom. Na sebe má luxusne vyzerajúci overal a pýši sa svojou krásou. Dojem kazí vzorka jej moču na stole pred zrkadlom, k čomu sa Nicole bez mihnutia oka a so smiechom priznala. 

Mamička zverejnila FOTO zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/nictrunfio)

Viac o téme: Pôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu