Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dvojica si užívala vášnivý večer: Náhly koniec, v žene NIEČO uviazlo!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

PHOENIX - Romantický večer tohto páru sa skončil v momente, keď sa žene zasekla erotická hračka v močovom mechúre. Nemenovaná Američanka totiž pri sexe použila náhrdelník vesper vibrator na vonkajšie dráždenie pošvy. Ten sa v nej ale potom stratil.

Pri používaní erotických hračiek treba byť skutočne opatrný. Inak môžete skončiť ako istá žena z Arizony. Počas sexu so svojím priateľom použila náhrdelníkový vibrátor vyrobený spoločnosťou Crave. Slúži na vonkajšie dráždenie pošvy. Zrazu došlo ku katastrofe. "Pohla som sa a z ničoho nič zacítila ostrú bolesť," zdôverila sa. Keď sa spýtala priateľa, kam zmizol vibrátor, nemal tušenie.

Dvojica si užívala vášnivý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Martyn Bailey)

Dievčina okamžite spanikárila. Zakaždým, keď vibrátor zavibroval, mala pocit, že jej vibruje celé brucho. Dvojica preto zašla na pohotovosť, kde žena podstúpila niekoľko vyšetrení. Prehliadol ju aj gynekológ Greg Marchand, ktorý zostal zhrozený. Erotická hračka sa totiž zasekla v močovom mechúre pacientky. "Nejakým spôsobom prešla jej močovou trubicou, museli sme ju chirurgicky odstrániť," uviedol doktor.

Žena dala susedke do úschovy škatuľu so sexhračkami: Strašidelný objav! Keď ju otvorila, stŕpla od strachu

Američanku incident natoľko znepokojil, že sa rozhodla žalovať spoločnosť Crave. Podľa jej slov mala umiestniť na vibrátor varovanie s možným rizikom pri používaní.   

Viac o téme: SexVibrátorErotická pomôcka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu