Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík videl susedovi cez plot: Teraz ľutuje, že sa pozeral, toto by nechcel vidieť nikto

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: youtube/Daily Mail)

ADELAIDE - Na predmestí austrálskeho mesta Adelaide došlo za bieleho dňa za plotom rodinného domu k nechutnému incidentu. Jeho svedkom sa nechtiac stal jeden z miestnych obyvateľov. Rozhorčený muž neváhal a susedovi s obscénnym správaním adresoval otvorený list, ktorý zverejnil na Reddite.

Muža, ktorý popoludní pred pár dňami masturboval na dvore za svojím domom, si cez plot všimol jeho sused. Obscénne správanie ho poriadne naštartovalo a krátko po incidente zverejnil otvorený list adresovaný naháčovi zo záhrady. "Nemám vo zvyku nič vypisovať. Som tolerantný sused, ale toto bolo príliš. Nie som vôbec prudérny, ale uvedomte si, že vaša záhrada susedí s cestou, ktorú mnoho ľudí využíva na prechádzky a beh. Cez váš plot je všetko vidno a v okolí sa hrá aj veľa detí." 

Mladík videl susedovi cez
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Pohoršený obyvateľ ďalej vyjadril pochopenie pre túto aktivitu, ale zvrhlíkovi odporučil, aby ju radšej vykonával v pohodlí domova. A pokiaľ vraj túži uľaviť si vonku, nech s tým počká do polnoci, kým bude tma. 

Mladík mal podozrenie, že vedľa neho žije sused monštrum: Keď zistil, čo je zač, prišlo mu zle

Podobný incident bol v Austrálii zaznamenaný iba nedávno, keď nemenovaný muž odetý iba v klobúku masturboval v parku v Perthe. U protinožcov sa pokuta za onaniu na verejnosti šplhá k sume 1250 austrálskych dolárov (774 eur), alebo si vinník musí odsedieť tri mesiace. 

Viac o téme: MasturbáciaZvrhlík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu