Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Strašná tragédia: Matka nechala dcérku (†8 mes.) samu v kočíku, zabila ju mačka!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LYPOVEC - Snežana mala doma nejakú prácu, a tak odložila svoju deväťmesačnú dcérku do kočíka a z času na času ju skontrolovala. Práve v čase, keď ale bola sama, za ňou prišla mačka. To sa jej stalo osudným. Alexandra bola jediným dieťaťom manželov, ktorí sa s jej stratou nevedia zmieriť.

Dvadsaťštyriročná žena z ukrajinského mesta Lypovec nechala svoju ani nie ročnú dcérku v kočíku na záhrade, pretože potrebovala doma poupratovať. Keď sa na ňu po chvíli išla pozrieť, naskytol sa jej strašný pohľad.

Na tvári dievčatka totiž sedela jedna z mačiek rodiny. Keď zbadala Snežanu, okamžite vyskočila von. Alexandra nedýchala, mačka ju udusila. Vydesená matka zavolala záchranárov, no tým sa ani po zhruba štyridsiatich minútach nepodarilo bábätko oživiť. 

Mačka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Mačka zacítila mlieko a teplé miesto, tak vyskočila do kočíka, aby sa zahriala. Dieťa bolo dobre oblečené, ruky malo vystrčené vonku. Keď sme prišli na miesto, ešte stále bolo teplé, no už sa nachádzalo v stave klinickej smrti," opisuje chvíle tragédie zdravotníčka Halyna Zakarčuková. 

Tragédia mesiac po pôrode syna: FOTO tínedžerky s usmiatym bábätkom má nesmierne smutné pozadie

Telíčko malej Alexandry bolo odoslané forenzným expertom, ktorí vykonajú pitvu. Predbežný záver je ale taký, že zomrela na udusenie. Na tele totiž nemala žiadne iné známky zranení. Miestna polícia neplánuje voči matke vzniesť žiadne obvinenia. Aj bez toho totiž momentálne určite prežíva najťažšie obdobie vo svojom živote. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu