Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Suseda si všimla, že pri dome krúži dookola auto: Keď zbadala, kto ho šoféruje, neverila

(Zdroj: Youtube/News4JAX)

PORT ST. LUCIE - Čierny labrador predviedol obyvateľom mesta Port St. Lucie na Floride neobvyklé divadlo, keď im ukázal svoje vodičské zručnosti. Po hodinovom krúžení po miestnej slepej ulici označili policajti a hasiči jeho jazdu ako najbezpečnejší výkon šoféra bez vodičského preukazu.

Labradorovi Maxovi, ktorý zostal sám v naštartovanom aute svojho majiteľa, sa podarilo zaradiť rýchlosť a dostať tak vozidlo do pohybu. "Najskôr som nechápala, čo sa deje pred susedovým domom. Auto krúžilo stále dookola. Keď som uvidela, že vo vnútri je iba pes a očividne si to užíval, neverila som vlastným očiam," uviedla očitá svedkyňa Anne Sabolová. 

Do lokality boli okamžite privolaní policajti a hasiči, aby zabezpečili okolie. Potom z bezpečnej vzdialenosti obdivovali šoférske zručnosti psa, ktorý si počínal veľmi dobre a na jeho jazdu doplatila len susedova poštová schránka a zopár smetných nádob. Asi po hodine auto spomalilo, policajti ho otvorili a chlpatého dobrodruha prepustili na slobodu.

Majiteľ Maxa požiadal o zachovanie anonymity. Zároveň sľúbil, že všetku škodu uhradí. Policajti ocenili vodičské schopnosti psa; údajne išlo o jeden z najbezpečnejších výkonov na Floride, jazda šoférov bez vodičského oprávnenia má totiž zvyčajne hrozivejšie následky. 

Viac o téme: AutoPesFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu