Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Mladá matka prechádzala okolo parkoviska: Keď zbadala, čo je v jednom z áut, skoro ju vystrelo

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Stefanie LeBron)

PISCATAWAY - Žena z New Jersey je autorkou znepokojujúcej fotografie, ktorá zachytáva interiér mužovej dodávky. Jej vnútro bolo oblepené množstvom fotiek dospievajúcich dievčat. Polícia má ale v tomto prípade zviazané ruky, muž údajne nič protizákonné neurobil.

Stefanie LeBronová si 2. novembra na parkovisku neďaleko svojho domu všimla šedú dodávku Dodge Grand Caravan. Podľa všetkého tam bola dlhodobo odstavená. Jej pozornosť ale ešte viac upútal strašidelný interiér vozidla. Všetko vo vnútri bolo totiž polepené fotkami neznámych dievčat, niektoré sa ocitli na viacerých z nich.

FOTO Mladá matka prechádzala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Stefanie LeBron)

"Vyfotila som poznávaciu značku, pretože ten muž bol strašidelný a na danom mieste musí žiť už dlhšie," uviedla LeBronová na sociálnej sieti. Jej príspevok medzičasom zdieľali už tisíce užívateľov. LeBronová dodala, že na niekoľkých fotografiách pózovali rovnaké dievčatá. "Majte oči otvorené a nenechávajte svoje dcéry potulovať sa po uliciach samé alebo s kamarátmi," varuje Stefanie. 

VIDEO Turistka sa opaľovala na pláži: Našla prázdnu fľašu, no keď sa prizrela bližšie... preboha!

To, čo videla, v nej vyvolalo zdesenie, preto kontaktovala políciu. Tá však tvrdí, že s prípadom nemôže nič robiť, pretože muž neporušil nijaký zákon. "Náš detektívny úrad to vyšetril, ale nenašiel žiadny náznak trestného úmyslu alebo trestnej činnosti," vyhlásil poručík Edison Robert Dudash. Napriek tomu však apeluje na ľudí v okolí, aby podobné podozrivé prípady okamžite nahlásili na polícii.

Viac o téme: úchylák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu