Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Turistka sa opaľovala na pláži: Našla prázdnu fľašu, no keď sa prizrela bližšie... preboha!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Mladá turistka z Mexika tvrdí, že na pláži na juhu austrálskeho Sydney našla plastovú fľašu, v ktorej bola umiestnená kamera. Obsahovala množstvo záberov mamičiek s deťmi na pláži, čo svedčí o tom, že ten, kto ju tam umiestnil, ich zámerne špehoval.

Michelle Mountcourtová si pri opaľovaní na pláži Brighton-Le-Sands všimla, že neznámy muž za ňu položil plastovú fľašu vody značky San Benedetto. Tridsiatnik následne odišiel, čo dievčinu pohoršilo, pretože si myslela, že tam jednoducho nechal odpad. Keď ale spolu s fľašou zamierila k odpadkovému košu, všimla si, že je v nej malá kamera. "Len čo ten mladík zbadal, že som si to všimla, rozbehol sa preč," hovorí Michelle. 

VIDEO Turistka sa opaľovala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Jim Gainsford)

VIDEO Turistka sa opaľovala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Jim Gainsford)

Pri pohľade na zariadenie je jasné, že ide o profesionálne odvedenú prácu. Kamera bola zakrytá etiketou, ktorú Mountcourtová odlepila. Obsahovala 32-gigabitovú pamäťovú SD kartu. Našli sa na nej zábery mnohých mamičiek s deťmi, ktoré si užívali pekný deň na pláži. Michelle svoj príbeh uverejnila na Facebooku, aby boli ľudia obozretnejší a niečo podobné sa už nikomu nestalo.

Viac o téme: DovolenkaPlážSydneyTuristkaúchylák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu