Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Mladá matka sa odviazala na festivale: Ľudia len čumeli, čo z nej vystreklo

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Sunny Raja)

MODESTO - Na sociálnej sieti sa objavilo bizarné video z festivalu Dirtybird Campout, ktorý sa konal minulý mesiac v Južnej Kalifornii. Jeho autorom je Eric Falconi a podarilo sa mu zachytiť tancujúcu príťažlivú krásku, ktorá upútala publikum nielen zvodnými krivkami svojho tela a sexi kostýmom.

Video vzniklo ešte minulý mesiac počas festivalu elektronickej tanečnej hudby Dirtybird Campout v meste Modesto. Je na ňom zachytená kráska v čiernych plavkách a červených topánkach, ako láka okoloidúcich na svoje zvodné pohyby.

V jednej chvíli sa však stane čosi šokujúce. Blondína totiž odhalí prsník a začne z neho striekať materské mlieko. Telesná tekutina valiaca sa z jej bradaviek končí v úctyhodnej vzdialenosti od zdroja. 

VIDEO Mladá matka sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Sunny Raja)

"Je neuveriteľné, koľko ho tam má," komentuje zábery jeden z užívateľov. "Niektoré ženy by dali za materské mlieko aj zlato a ona ním takto plytvá," podotkla ďalšia. Na sociálnej sieti sa objavil aj názor, že dojčiaca tanečnica sa iba zrejme potrebovala zbaviť zásob, ktoré nestihlo skonzumovať jej dieťa, na čom nie je nič zlé.  

Viac o téme: Festival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu