Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tínedžerka (†19) na halloweenskej párty zbalila mladíka: Drsný sex v aute neprežila

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MAYWOOD - Dvadsaťjedenročný Michael Gaffney z amerického štátu New Jersey je podozrivý zo zabitia tínedžerky. Údajne ju pri sexe dusil a spôsobil jej zranenia krku. Jej telo sa našlo v aute na streche parkovacej garáže.

Iba devätnásťročná Francis Victoria Garciová z mesta Maywood navštívila uplynulý víkend halloweensku párty, kde sa zoznámila s o dva roky starším Michealom Gaffneyom z rovnakého mesta. V tom čase ešte netušila, že sa nedožije ďalšieho rána. Neznáma osoba zavolala na políciu v sobotu okolo tretej popoludní s tým, aby sa išli pozrieť na osemnásťposchodové garážové parkovisko v neďalekom Hackensacku. Policajti tam našli Garciovej auto, v ktorom bolo jej mŕtve telo. 

Muž bol na služobke, keď sa vyspal s neznámou ženou: Infarkt po súloži, šokujúci verdikt súdu

Francis podľa očitého svedka odchádzala z večierka spolu s Michaelom, ale nie je isté, či sa spolu stretli aj neskôr. Gaffney však prezradil, že obaja užili lieky na predpis. Neskôr mali v aute sex, počas ktorého tínedžerka omdlela.

Tínedžerka (†19) na halloweenskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Pitva ukázala, že ju pravdepodobne niekto dusil alebo jej tlačil na krk, a tak ju usmrtil. Je možné, že sa tak stalo v dôsledku príliš drsného sexu. Podľa prokurátora Marka Musella je smrť dievčaťa rozhodne podozrivá. Michaela zadržala polícia, v súčasnosti čelí obvineniu z bezohľadného zabitia a je vo väznici v okrese Bergen Country, až kým sa nezačne súdny proces. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu