Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hostia smútili na kare, po chvíli im prišlo zle: Len ťažko uveriť, čo im naservírovali v reštaurácii

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ROSTOK - Hostia, ktorí prišli na smútočné posedenie pri káve a zákuskoch do jednej reštaurácie v Rostoku na severovýchode Nemecka, dostali nedopatrením hašišové zákusky. Informovali o tom nemecké médiá. Niekoľko z nich potom malo nevoľnosti a závraty.

Sladkosti do reštaurácie dodala jedna zamestnankyňa, ktorej 18-ročná dcéra pečie pre rôzne príležitosti. Matka doma pred smútočným stretnutím vytiahla z mrazničky tmavé čokoládové koláčiky zvané brownies bez toho aby sa o tom s ich pôvodcom poradila. V reštaurácii sa potom trinástim ľuďom, medzi ktorými bola aj vdova, po zjedení tejto lahôdky urobilo nevoľno. Jednu ženu musela odviezť do nemocnice sanitka, ďalší sa k lekárovi dostali sami. Obrátili sa tiež na políciu.

Prípad sa stal už v auguste, teraz o ňom informoval bulvárny denník Bild. Polícia všetko potvrdila. Mladá pekárka je teraz vyšetrovaná pre podozrenie zo spáchania ťažkého ublíženia na zdraví z nedbanlivosti v trinástich prípadoch, z narušenia smútočného stretnutia a porušenia protidrogového zákona. Hašišové brownies mala v mrazáku podľa vlastných slov schované pre vlastnú potrebu.

Viac o téme: ReštauráciaHašišZákusokNemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu