Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Otec (40) ukradol dcére peniaze, ktoré si zarobila predajom koláčov: Dôvod, z ktorého vám príde zle

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

FOREST GROVE - Štyridsaťročný Američan sa postaral o poriadny škandál hodný opovrhnutia. Vydarený otecko totiž siahol na peniaze dcéry, ktoré ako skautka zarobila na predaji koláčikov a použil ich na uspokojenie svojich sexuálnych chúťok. A hoci chcel svoj čin schovať za fingovanú lúpež, polícia všetko odhalila.

Brian Couture zo štátu Oregon ešte v marci privolal policajnú hliadku a tvrdil, že do jeho domu sa vlámal zlodej. Dovnútra sa podľa neho dostal cez sklenené dvere. Údajne sa strhla aj bitka, ale zlodejovi sa podarilo ujsť. Pri prehliadke domu našli policajti krvavé stopy a zistili, že z izby dcéry zmizlo 740 dolárov. Išlo o tržbu, ktoré dievča zarobilo predajom skautských koláčikov.

Otec (40) ukradol dcére
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Počas vyšetrovania sa však vo výpovediach Couturea hromadili rozporuplné informácie, preto sa stal podozrivým z lúpeže práve on. Neskôr priznal, že lúpež iba zinscenoval, aby sa dostal k spomínanej čiastke, ktorou zaplatil za sexuálne služby.

Brian musí teraz zaplatiť pokutu sto dolárov, odpracovať osemdesiat hodín verejnoprospešných prác a bude tiež musieť vrátiť dcére ukradnutú čiastku. "Nakoniec priznal, že dcére ukradol peniaze preto, aby nimi zaplatil za erotickú masáž. Lúpež zinscenoval, keď si uvedomil, že by nedokázal dcére vysvetliť, kam sa podeli jej úspory. Krv nájdená v dome bola jeho," uviedol vyšetrovateľ. 

Viac o téme: Sexuálne služby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu