Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Dvojicu prichytili pri sexuálnych hrátkach v lietadle: Okamžite si ho strčte späť do nohavíc!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Son Videolar)

MOSKVA - Tento pár sa zoznámil na moskovskom letisku, v lietadle sa o niečo neskôr postaral o poriadnu scénu. Žena sa priamo pred očami znechutených spolucestujúcich hrala s mužovým penisom. Okamžite zasiahla letuška, ktorá perverzné správanie pasažierov ukončila. Polícia zistila, že obaja boli pod vplyvom alkoholu.

Štyridsaťjedenročný muž a o dva roky staršia žena sa stretli na letisku Šeremetejevo v Moskve, pravdepodobne v letiskovom bare. Obaja mali namierené do Vladivostoku so spoločnosťou Rossiya Airlines. Po tom, ako nastúpili na palubu, si letuška všimla, že muž vytiahol svoj penis z nohavíc a žena sediaca vedľa neho sa ho dotýkala. Okrem toho sa vášnivo bozkávali. Okamžite sa ich snažila od seba odtrhnúť. 

VIDEO Dvojicu prichytili pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Son Videolar)

"Schovajte si penis do nohavíc, hneď. Dajte ruku preč z jeho penisu, ihneď," povedala letuška podguráženej dvojici. Letuška im ďalej oznámila, že kapitán o všetkom vie. "Máme k dispozícii videozáznam a budeme vás musieť nahlásiť polícii." 

Divoký sex vo vlaku znechutil cestujúcich: Nemohli počkať, kým prídu domov?!​

Cestujúci sa sa síce snažil vyhovoriť a tvrdil, že netuší, čo za ženu má letuška na mysli. Zrejme si ale neuvedomil, že ostatní cestujúci na nich dobre videli a stali sa tak svedkami ich nechutného sexuálneho vyčíňania. Pár teraz čelí administratívnemu zatknutiu na pätnásť dní a pokute. 

VIDEO je nevhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

Viac o téme: MoskvaSexLietadlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu