Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Čo všetko našli ľudia v ojazdených autách, ktoré si kupovali: To by jeden neveril!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Kúpa ojazdeného auta môže so sebou niesť viacero prekvapení. Okrem zlého technického stavu, ktorý predávajúci úmyselne zatají, môžu kupujúcich prekvapiť aj predmety, ktoré v aute zabudol ich predošlý majiteľ. Portál webyanycar.com preto vyzval verejnosť, aby sa v tomto smere podelila so svojimi skúsenosťami. A nebolo ich málo.

Britský portál vytvoril zoznam najzvláštnejších vecí, ktoré boli nájdené v autách po bývalých majiteľoch. Na základe príspevkov od jednotlivých užívateľov možno usúdiť, že Briti dokážu v aute prepraviť a uskladniť naozaj všetko. 

Čo všetko našli ľudia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Tak napríklad plechovku pečenej fazule, ktorá bola štyri roky po dátume spotreby, objavil pod sedačkou spolujazdca kupujúci vo Wrexhame. Nielen iniciátori prieskumu, ale aj ostatní užívatelia dúfajú, že ju nálezca auta nezjedol. Nový majiteľ použitej dodávky kúpenej v Coventry zostal zasa v šoku, keď našiel v jej útrobách ukryté zariadenie na transfúziu krvi. Na čo všetko ju bývalý majiteľ potreboval, je doteraz záhadou. Šok prežil aj zákazník, ktorý si kúpil auto v pobočke v Altrinchame a v jeho kufri objavil urnu  s popolom. Ako sa ukázalo, išlo o pozostatky otca bývalého majiteľa. A zdá sa, že nejde o ojedinelý prípad. Podobnú skúsenosť mal totiž aj istý muž z Norwichu. 

Čo všetko našli ľudia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Šokovaný zostal zasa zákazník z Melkshame, keď našiel pod sedadlom spolujazdca obálku s 10 000 librami (8 640 eur). Samozrejme, že ju vrátil. Doteraz však nie známe, ako to dopadlo v prípade vodiča z Falkirku, ktorý po otvorení kufra práve zakúpeného vozidla zbadal v jeho útrobách veľké balenie konského hnoja. K ďalším objavom patrí okrem iného zabalená nová mikrovlnná rúra, balíček nábojov do brokovnice či zásnubný prsteň od exsnúbenca pripevnený na kľúčenke rezervného kľúča.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu