Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Dievčina pátra po neznámom fešákovi z fastfoodu: Pozná ho niekto?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Sale M33)

MANCHESTER - Nemenovaná Angličanka hľadá muža, ktorého náhodne vyfotografovala so svojou kamarátkou. Po zhliadnutí snímky totiž prišla na niečo zvláštne. Oslovila preto užívateľov Facebooku, aby jej pomohli nájsť záhadného fešáka z fotky.

Hashtag využívajú mnohí na označenie kľúčových slov, ktorými informujú o svojich príspevkoch. Nemenovaná dievčina však prostredníctvom neho pátra po neznámom mladíkovi, ktorý náhodou zapózoval vedľa jej kamarátky a ona ich hneď spolu odfotila. Záber vznikol náhodou na schodoch obchodu s rýchlym občerstvením.

Keď si ho kamarátky doma pozreli, v ich hlavách skrsol bláznivý nápad. "Poznáte tohto muža? Myslím si, že s mojou kamarátkou, ktorá sedí vedľa neho, by mali krásne bábätká," píše na Facebooku autorka fotky. Neskôr dodala, že "ak ide o muža vo vzťahu, tak jeho partnerku ubezpečuje, že fotka vznikla náhodou a on po odfotografovaní odišiel". 

FOTO Dievčina pátra po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Sale M33)

Roztomilá fotka a žiadosť vyvolala obrovský ohlas. "Dúfam, že ho nájdeš a on nebude zadaný," uvádzajú užívatelia. "Vyzerá ako človek, s ktorým som pracoval pred šestnástimi rokmi a vtedy bol ženatý," napísala jedna užívateľka. Podľa ďalšej vraj vyzerá ako jej spolužiak. Pátranie po tajomnom mladíkovi stále pokračuje. 

Viac o téme: Pátranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu