Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Natalie (35) spáva s manželom len raz do roka: Chcela by častejšie, ale TOTO jej v tom bráni

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Robert Bricker)

NEWARK - Život Natalie Brickerovej a jej manžela Roberta z amerického štátu Delaware značne komplikuje diagnóza, kvôli ktorej sa mladá žena musela vzdať zamestnania. Na začiatku jej bolestivého príbehu bol úraz v oblasti panvy, ktorý utrpela pri autonehode. V jej dôsledku sa môže s manželom milovať len raz za rok.

Sex, ktorý by mal predstavovať jednu z najpríjemnejších súčastí partnerského života, je pre 35-ročnú Natalie nočnou morou plnou bolesti. V roku 2002 si totiž pri nehode poranila panvu, čo na jej zdraví zanechalo trvalé následky, ktoré doteraz obmedzujú jej intímny život. V manželstve s 38-ročným Robertom tak vládnu sexuálne suchoty, sex majú raz, maximálne dvakrát ročne. "Je to pre mňa veľmi bolestivé. Kŕče a pichanie v celej oblasti genitálií ma počas vzrušenia a po milovaní pripútajú aj na štyri dni na lôžko," vysvetľuje.

Žena (20) sa nedokázala milovať so svojím manželom: Pikantné zistenie, má slepú vagínu!

Problémy naberali na intenzite a časom začali negatívne ovplyvňovať Brickerovej nielen milenecký, ale aj pracovný život a musela sa vzdať práce asistentky. "Ostrú bolesť som neskôr začala pociťovať takmer v každej situácii a nemohla som normálne fungovať. Keď som kŕče tlmila tabletkami, ovládla ma úzkosť." 

FOTO Natalie (35) spáva
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Robertovi vraj o všetkom povedala ešte predtým, než sa vzali. Je ohľaduplný, no Natalie sa aj napriek tomu bojí, že ju možno podvádza, keďže nie je schopná mať pravidelný sex tak, ako iné ženy v jej veku. Pred piatimi rokmi jej bola diagnostikovaná neuralgia panvovej oblasti, vlani porucha genitálneho vzrušenia. Hoci je schopná pocítiť vzrušenie aj každý deň, nemôže ani masturbovať, pretože sa vzápätí objavia bolestivé kŕče v oblasti vagíny a konečníka. Bolesť sa potom mení z kŕčov na svrbenie, na ktoré pomáhajú jedine ľadové obklady klitorisu.

FOTO Natalie (35) spáva
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Svoje problémy sa nešťastná žena snažila vyriešiť viacerými zákrokmi, ktoré jej však zatiaľ umožňujú iba dlhšie prechádzky. Túžba po rodine tak aj naďalej zostáva iba nedosiahnuteľným snom. "Moju manželku mám veľmi rád a nechcel som sa vzdať príležitosti zostať s ňou navždy. Oženil som sa s ňou a chcem s ňou zdieľať všetky jej problémy. Ak nebudeme môcť mať vlastné deti, zvážime adopciu," dodal Robert, ktorý verne stojí po manželkinom boku a podporuje ju. 

Viac o téme: SexManželstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu