Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

VIDEO Mama so synom sa viezla v aute, pohľad vľavo ju dorazil: Pozrite na ten plot!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/News4JAX)

JACKSONVILLE - Na Námornej leteckej stanici v Jacksonville na Floride bol spozorovaný obrovský aligátor. Krátke video, ktoré nakrútila miestna obyvateľka, zachytáva plaza, ako sa šplhá cez plot do areálu. Prekvapivé je, že nejde o prvý podobný prípad.

"Prelieza to cez plot," znejú slová Christiny Stewartovej priamo v zázname. Obrovský aligátor sa šikovne vyšplhá cez plot a ocitne sa v areáli stanice. Jej zamestnanci prekvapivo uviedli, že zviera z areálu neodstránia, pokiaľ nebude ohrozovať obyvateľov žijúcich v okolí.

VIDEO Mama so synom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/News4JAX)

Video na Facebooku zdieľala aj samotná Námorná letecká stanica. "Ak na Floride uvidíte vodu, predpokladajte, že v nej bude aligátor. Niekoľko ich máme na základni a nerešpektujú naše bezpečnostné opatrenia. Preto buďte vždy opatrní, obzvlášť ak budete s malými deťmi alebo domácimi miláčikmi," upozorňuje základňa prostredníctvom sociálnej siete. 

FOTO Ľudia spozorovali v parku záhadného živočícha: Polícia sa ho snaží chytiť, nepribližujte sa!

Viacerí užívatelia priznali, že netušili o aligátorovej schopnosti vyšplhať sa tak vysoko. Zoológ Luke Kuhn ale tvrdí, že nejde o prvý takýto prípad. "Už predtým som videl aligátorov šplhať sa po dvojmetrovom plote. Ak plot nemá hornú lištu, dokážu sa prehodiť na druhú stranu," vysvetlil. 

Viac o téme: KrokodílFloridaAligátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu