Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladík si dal do izby kameru, aby zistil, prečo má problémy so spánkom: To, čo zistil, je bizarné

(Zdroj: Twitter/Greed)

LONDÝN - Problémy so spánkom prinútili istého mladíka, aby si vo svojej spálni nainštaloval kameru. Sám totiž nedokázal zistiť, prečo má v spánku problémy s dýchaním, budí sa a ráno vstáva unavený. Nakrútené zábery odhalili príčinu a po ich zverejnení na sociálnej sieti zistil, že s podobnými trampotami zápasí veľa užívateľov.

Unavený a nevyspatý vstával muž, ktorý sa podelil so svojou skúsenosťou na sociálnej sieti. V noci ho vraj prebúdzali problémy s dýchaním. Zakaždým, keď precitol, bolo ale všetko v poriadku, a tak márne pátral po príčine svojich ťažkostí. Keďže sa ale situácia nezlepšovala, nainštaloval si v spálni kameru. Už po prvom pozretí videa zistil, že za všetkým je jeho mačka. Tá mu v noci líhala na tvár a keď sa začal dusiť, tak rýchlo ušla. Preto nikdy nevedel, čo sa deje.

Po zverejnení sa zábery na Twitteri šírili veľmi rýchlo. Muža prekvapilo, koľko ľudí má s týmito zvieratami podobnú skúsenosť. "Keď mi mačka ľahne na tvár a zobudí ma, tak neuteká. Zostáva tak ležať a hľadí mi do očí," napísal jeden užívateľ. "Moja mačka na mne tiež spávala. Našťastie som sa vždy zobudil, a tak ma nezabila svojou hmotnosťou," podelil sa o svoj zážitok ďalší. 

Viac o téme: MačkaSpánok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu