Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Dievčina si obliekla v horúčave legíny: Keď potom zbadala, ako ju opálilo!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Danielle Viagus-Foster)

POOLE - Slnečné počasie úraduje aj na Britských ostrovoch, vysoké teploty trápia najmä južné Anglicko. Pred ostrými slnečnými lúčmi sa istá dievčina chcela chrániť tak, že si obliekla dlhé legíny. Skončila ale v dôsledku toho s nezvyčajným opálením.

Vysoké horúčavy sužujú momentálne veľkú časť Európy vrátane Veľkej Británie. Na juhu krajiny sa teploty šplhajú k štyridsiatke. Odborníci denne upozorňujú obyvateľov na nebezpečenstvo agresívnych slnečných lúčov a varujú pred spálením pokožky. Možno práve ich odporúčania ovplyvnili výber oblečenia u 21-ročnej Danielle Viagus-Fisterovej, ktorá vyrazila von v dlhých legínach s reklamným nápisom jednej športovej značky tiahnucim sa po celej dĺžke nohy. Posedávaním v slnkom zaliatom meste Poole si takto zahalená krátila asi hodinové čakanie na svojich kamarátov.

FOTO Mladík varuje pred maznaním sa s priateľkami: Takto som dopadol po noci strávenej s ňou!

Keď si ale neskôr legíny vyzliekla, čakalo ju prekvapenie v podobe opáleného loga na lýtku pravej nohy. "Všetko som zbadala, až keď som sa prezliekala. Pohľad do zrkadla ma rozosmial," uviedla Danielle. 

FOTO Dievčina si obliekla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Danielle Viagus-Foster)

Fotka nezvyčajne opálenej nohy už koluje na sociálnej sieti a zabáva jej užívateľov. Fisterová sa dokonca zo srandy spýtala výrobcu, či si ju náhodou bez jej vedomia nenajali na reklamu. Hovorca spoločnosti jej zdvorilo odpovedal, že sa nič také nestalo, a zároveň ocenil jej "pekné opálenie". 

Viac o téme: HorúčavaOpálenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu