Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Blondínka si dala zväčšiť prsia: Potom štyri roky zažívala horor, a nebola jediná!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Naomi MacArthur)

LONDÝN - O svojich zdravotných problémoch v televíznej relácii BBC prehovorila Naomi Macarthurová. Tvrdí, že za všetky jej zdravotné ťažkosti, ktoré jej štyri roky strpčovali život, mohli prsné implantáty. Až keď sa ich zbavila, jej telo sa opäť dostalo do formy.

Posledné štyri roky života prirovnala Naomi k hotovému utrpeniu. V televíznej relácii prezradila, že prvé zdravotné komplikácie sa u nej objavili v roku 2014 krátko po tom, ako si nechala zväčšiť prsia. "Bolieval ma žalúdok, bola som unavená a väčšinu času som mala krvavé oči," opisuje svoje problémy.

FOTO Blondínka si dala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Naomi MacArthur)

Až neskôr si uvedomila možnú súvislosť medzi zväčšením poprsia a svojím zdravím. Lekári však mladej žene tvrdili, že jej problémy nemôžu nijako súvisieť s týmto estetickým chirurgickým zákrokom. Potom ale zistila, že podobnými ťažkosťami trpia desiatky ďalších žien, preto sa rozhodla, že sa implantátov zbaví. Práve ich vyoperovanie považuje fitness trénerka za najlepšiu voľbu, pretože jej zdravotný stav sa okamžite stabilizoval. 

FOTO Blondínka si dala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Naomi MacArthur)

Ochorenie prsníka spôsobené implantátmi zatiaľ nie je definované ako oficiálna diagnóza, ale zdravotný stav mnohých žien sa zhoršil práve po tomto zákroku. Plastickí chirurgovia preto tvrdia, že svetlo do celej problematiky by vniesol seriózny výskum. "Zatiaľ nebolo jednoznačne preukázané, že silikón spôsobuje priame poškodenie tkaniva alebo môže vyvolať takéto prudké reakcie organizmu," vyjadrila sa konzultantka pre plastickú chirurgiu Nora Nugentová. 

Viac o téme: Plastická operáciaZväčšenie pŕs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu