Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Mladíkovi sa v dome usadilo neznáme čudo: Byť na jeho mieste, hnali by ste to preč!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Viral Press)

BALI - Pohľad na neznámeho živočícha visiaceho zo stropu domu na Bali v Indonézii prebúdza fantáziu a otvára široký priestor na pestrú diskusiu o tom, čo to vlastne je. Presnejšie sa ho zatiaľ nepodarilo zadefinovať. Zatiaľ sa všetci zhodujú iba v tom, že vyzerá naozaj hrôzostrašne.

Do domu na Bali, v ktorom býva Hari Toae s rodinou, zavítal nepozvaný hosť a usadil sa na strope. Vyzerá čudne, má štyri chlpaté chápadlá a hýbe sa. "Nechám ho tam, ale iba na jednu noc. Asi sa tu ukryl pred dažďom," uviedol Hari.

VIDEO Mladíkovi sa v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Viral Press)

Niektorí užívatelia podotkli, že by mohlo ísť o druh mole známej pod názvom Arctiinae. Zároveň v niečom pripomína motýľa Creatonotos gangis, ktorý má pôvod v juhovýchodnej Ázii a Austrálii. Tieto druhy vylučujú z chápadiel feromóny na prilákanie samčekov.

Nejde o prvý prípad zvláštne vyzerajúceho živočícha, len minulý mesiac bol na Korzike objavený nový druh mačky, ktorú mnohí označujú ako "cat-fox". Doteraz ich na stredomorskom ostrove zaznamenali šestnásť. Ochranári sa ich teraz snažia zaradiť na zoznam chránených zvierat. 

Viac o téme: BaliZáhadný živočích
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu