Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievčina predstavila priateľa svojim rodičom: Keď mladík (21) zbadal jej matku, skamenel od hrôzy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Stretnutia s potenciálnymi svokrovcami môžu byť niekedy veľmi nepríjemné. Svoje o tom vie dvadsaťjedenročný Brit, ktorý zistil, že spal s matkou svojej priateľky a následne sa jej aj k tomu priznal. Chlapík sa s touto nepríjemnosťou podelil na Reddite, kde ho mnohí pochválili za jeho odvahu povedať priateľke pravdu.

Dvadsaťjedenročný mladík na stránke Reddit opísal, ako spoznal mamu svojej novej priateľky. Podľa jeho slov išlo o záležitosť na jednu noc. Tento fakt zistil až po tom, ako ho priateľka predstavila svojim rodičom. Zostal poriadne zaskočený, no nakoniec vyšiel s pravdou von. Dvojica sa kvôli tomu rozhodla, že sa už nebude ďalej stýkať. 

Dievčina predstavila priateľa svojim
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Chlapík vo svojom priznaní opisuje, že v jeho meste fungujú len tri nočné kluby. V jednom z nich stretol blondínu, s ktorou sa dal do reči. O pár mesiacov na seba narazili znova a vymenili si telefónne čísla. "Dali sme si spolu pár drinkov a skončili u nej doma," píše. Uvedomoval si, že žena je zhruba o dvadsať rokov staršia než on sám, ale vyzerala vraj neskutočne dobre. 

Žena nechala doma zapnutý Facebook: Manžel si prečítal jej správy a zostal v strašnom šoku

Krátko po tomto incidente sa na Tinderi zoznámil s 19-ročnou dievčinou, zhodou okolností dcérou svojej jednodňovej známosti. Po pár stretnutiach ho dievča chcelo predstaviť rodičom. Chlapík spoznal dom na prvý pohľad. Rozhodol sa, že priateľke povie pravdu. "Zostala šokovaná, keď si uvedomila, že nežartujem," uviedol užívateľ. Napokon sa dohodli, že sa viac nebudú stretávať. Čitatelia jeho príspevku ho chvália za úprimnosť a jeho rozhodnutie podporujú.

Viac o téme: SexRozchodNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu