Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Žena dala mužovi kopačky: Žiarlivec vymyslel šialený plán, takmer pri tom zomrel

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Al Rojo Vivo)

PUERTO PENASCO - Žiarlivosť a ignorovanie súdneho príkazu takmer pripravilo o život päťdesiatročného Mexičana, ktorému sa nelenilo podkopať dom svojej bývalej partnerky. Nechýbalo veľa a tunel, odkiaľ ju chcel sledovať, sa skoro zmenil na jeho vlastný hrob.

V mestečku Puerto Penasco na severe Mexika takmer doplatil na svoju chorobnú žiarlivosť César Arnoldo Gómez Gómez, ktorého po štrnástich rokoch opustila partnerka Griselda Santillánová (58). Súd mu následne kvôli domácemu násiliu uložil zákaz približovať sa k nej. Lenže muž, poháňaný túžbou neustále kontrolovať svoju bývalú, dostal zvrátený nápad. Tajne začal kopať tunel pod expriateľkiným domom, pretože ju chcel odtiaľ sledovať. 

VIDEO Žena dala mužovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Al Rojo Vivo)

Výkopové práce šialenca však zastavil zosuv pôdy, ktorý ho uväznil v jame. Nezostávalo mu tak nič iné, než volať o pomoc. Santillánová začula nejaké zvuky, no myslela si, že sú to mačky. Až keď zosilneli, začala pátrať po tom, odkiaľ prichádzajú a našla svojho expriateľa v jame zasypaného hlinou. Zavolala preto policajtov, ktorí dehydrovaného muža vytiahli z nánosu zeminy. Keďže ale porušil súdny zákaz, bol následne prevezený na policajnú stanicu. 

Viac o téme: RozchodŽiarlivosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu