Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík si kúpil súpravu príborov: Doma otvoril škatuľu a... Aha, čo tam našiel!

Sam Mangan Zobraziť galériu (2)
Sam Mangan (Zdroj: Facebook/Sam Mangan)

SYDNEY - Mladý Austrálčan sa vybral na víkendové nákupy, domov prišiel okrem iného s novou súpravou príboru značky Maxwell Williams. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby na vrchu škatule nenašiel pohľadnicu gratulujúcu k zásnubám. Dôvod, prečo si čerstvo zosobášený pár túto vec nenechal, vás pobaví.

"Prepáč, Damo, Candice a Layla, váš dar Jarred a Rach vrátili späť do obchodu a dokonca ho ani len neotvorili, aby si prečítali zásnubnú pohľadnicu," stálo v karte, ktorej obsah zverejnil Sam Mangan na svojom Instagrame. Súpravu príborov si kúpil v maloobchode za 299 austrálskych dolárov (cca 190 eur). 

Mangana neskôr pozvali do miestneho rádia Hot Tomato, aby poslucháčom priblížil zábavnú príhodu a vrátil pohľadnicu do správnych rúk. Jedno z dievčat, ktoré darovalo príbory, ho kontaktovalo. Dvojica, pre ktorú bol dar určený, si v tom čase užívala svadobnú cestu. "Niekto, kto príbeh počul v rádiu, im zavolal. Podľa ich slov bola v súprave chybná lyžica, preto to celé vrátili," vysvetlil Sam. Zamýšľa sa však nad tým, čo presne znamená chybná lyžica. Je skôr toho názoru, že to bola roztomilá výhovorka. 

Mladík si kúpil súpravu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Sam Mangan)

"V hlave som si predstavil Jarred a Rachel po skončení zásnubného večierka, ako sa pozerajú na všetky tie dary, pričom dostali niekoľko príborových súprav. Povedali si, že tento je ten, ktorý nechcú a zabudli odstrániť pohľadnicu," opísal svoje dojmy Mangan. 

Viac o téme: SvadbaDarZásnuby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu