Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prieskum odhalil sexuálne fantázie ľudí: O TOMTO snívajú najčastejšie, možno aj vy!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Pokiaľ ide o sexuálne fantázie, niektorí ľudia sú otvorení širokej škále možností. Britská zoznamovacia stránka Illicit Encounters urobila prieskum, do ktorého zahrnula pikantné predstavy dvoch tisíc ľudí. Výsledky sú skutočne zaujímavé. Briti priznali, že ich láka sex s bývalými partnermi či dopravnými policajtmi.

Nový prieskum odhalil sexuálne fantázie u britských užívateľov stránky, prostredníctvom ktorej si hľadajú pomer prevažne zadaní. Viac ako polovica žien priznala, že si pri sexe s aktuálnym partnerom predstavovala milovanie so svojím bývalým. S najväčšou pravdepodobnosťou sa k sexu so svojou prvou láskou aj vrátia, 38 percent z Britiek priznalo, že tak už urobili. Menej ako štvrtina žien (24 percent) sa cíti previnilo kvôli podobným myšlienkam.

Prieskum odhalil sexuálne fantázie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Na druhej strane, iba niečo vyše polovica mužov fantazíruje o sexe so svojou bývalkou. Prvá láska bola najčastejším predmetom sexuálnych fantázii u 23 percent mužov, pričom 16 percent z nich sa za to cítilo previnilo.

Vedci zisťovali, ako je to s hygienou ľudí po sexe: Najhorší sú títo z vás

Ďalšie fantázie zahŕňajú napríklad sex s celebritou, cudzincom či aféru s kolegom. Niektorí dokonca snívajú o sexe s autoritami, napríklad s dopravnými policajtmi. 25 percent respondentov priznalo, že medzi ich sexuálne predstavy patrí aj sex s kamarátom. 19 percent uviedlo, že ich vzrušuje skupinový sex. O sexuálnom styku na verejnosti fantazíruje 14 percent opýtaných.

Prieskum odhalil sexuálne fantázie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Tento nový prieskum sexuálnych túžob ukazuje, že mnohí ľudia si pri milovaní so súčasným partnerom predstavuje toho bývalého. Okrem toho sme sa ale z prieskumu dozvedeli aj množstvo iných, zaujímavých sexuálnych predstáv," potvrdil hovorca zoznamovacej stránky Christian Grant. Našli sa však aj takí, ktorých vzrušuje predstava sexuálnej scény v televízii či online videách.

Viac o téme: SexNevera Sexuálne fantázie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu