Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Mladík si zdriemol na balkóne: Keď sa zobudil... Preboha, čo to mám na stehne?!

Ali Safa Zobraziť galériu (2)
Ali Safa (Zdroj: Reddit/u/A_H_S)

CANBERRA - Mladík z austrálskej Canberry si poobede zdriemol na balkóne. O dve hodiny neskôr sa zobudil a zistil, že mu na stehnách spí zviera. Spočiatku sa zľakol, že ide o obrovského potkana. Napokon zistil, že si na jeho nohách ustlala túlavá mačka. Dnes je jeho domácim miláčikom.

"Doma na balkóne som si zdriemol a keď som sa zobudil, našiel som na sebe ležať mačičku. Nejako veľmi ma nezaujímalo, či má blchy, ale napadlo mi, že ak ich má, tak už ich mám aj ja," poznamenal Ali Safa. Nikdy nemal žiadne domáce zvieratko a dokonca nemá ani veľa priateľov. Po celý čas, čo mačka spala na jeho nohách, ticho priadla. "Bol to ten najmilší zvuk na svete," skonštatoval. 

Ali sa so zvieraťom aj odfotografoval, dal si však záležať na tom, aby spiacu mačku nezobudil. Prvá vec, ktorú po prebudení urobila, zamňaukala. Bola zrejme hladná, mladík sa s ňou preto podelil o kuracie krídelká. Neskôr ju vzal k veterinárovi, ktorý potvrdil, že mačka je zdravotne úplne v poriadku. Jej nový majiteľ ju následne pomenoval Angel (Anjel). 

"Je to tá najzábavnejšia mačka, s ktorou som sa kedy hral. Celý deň sa okolo mňa vrtí len preto, aby som sa s ňou hral alebo túlil," prezradil Safa. Podľa jeho slov je tiež dosť nezbedná, skáče mu po klávesnici počítača a často sedáva medzi jeho rukami, aby mu zabránila v práci a mala ho tak iba pre seba.

Viac o téme: Mačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu