Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík (28) zverejnil tri PRAVIDLÁ randenia, ktorými sa riadi: Ľudia sú pobúrení

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CLEVELAND - Známy športovec odhalil zopár informácií zo svojho súkromia, ktoré jeho fanúšikovia prijali iba s nevôľou. Po tom, ako predstavil svoju víziu ideálneho vzťahu, si vyslúžil prezývku "najhorší partner všetkých čias". A to v súvislosti so zverejnením troch pravidiel, ktorých sa drží pri randení.

Keď vynikajúci bejzbalový hráč Trevor Bauer odhalil pre športový magazín Sports Illustrated svoju predstavu o tom, ako by mal fungovať ideálny vzťah s jeho priateľkou, spustil obrovskú vlnu pohoršených komentárov. "Ako nadhadzovač je výborný, ale vo vzťahu je určite ten najhorší partner na svete," nešetrili užívatelia Twitteru svojou kritikou. A čím si teda tak veľmi rozhneval svojich priaznivcov? 

Prvá zásada - hlavne žiadne city!

"Nesmiem mať žiadne pocity, keď idem na prvé rande," začína hráč tímu Cleveland Indians s tým, že toto pravidlo zatiaľ vždy úspešne uplatnil. "Hneď, ako cítim, že sa u dievčaťa rozvíjajú nejaké city, zastavím to. Nechcem žiadny vzťah, som citovo nedostupný."

Mladík (28) zverejnil tri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Nathan Denette/The Canadian Press/AP)

Druhá zásada - žiadne sociálne siete!

Aj Trevorovo druhé pravidlo má ďaleko od romantiky a týka sa jeho súkromia, na ktoré si veľmi potrpí. "Nikdy sa nesmie môj vzťah pretriasať na sociálnych sieťach." 

Mladík (28) zverejnil tri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Tretia zásada - sex aj s inými

Pokiaľ už Bauer predsa len nejaký vzťah nadviaže, nemieni prestať spávať s inými ženami. "S mojou partnerkou to bude najmä platonické a zdvorilé," opísal chladne tretie pravidlo svojho potenciálneho vzťahu. 

Viac o téme: SexRande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu