Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka bola v bezvedomí po cisárskom reze: Jej svokra zatiaľ ukula tajný plán, žena zúri!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Čerstvá mamička spoločne s manželom dlho vyberali vhodné stredné meno pre svojho malého syna. Dva mesiace po jeho narodení sa žena z rodného listu dozvedela, že v mene chlapčeka je hlásková chyba. Nešlo však o žiadny preklep. Za všetkým stála jej svokra, ktorá presvedčila svojho syna, aby dal novorodencovi iné meno bez toho, aby o tom upovedomil manželku.

Je celkom bežné, ak sa nastávajúci rodičia nevedia dohodnúť na mene svojho potomka. Neznáma žena si myslela, že spoločne s manželom vybrali pre svojho synčeka krásne meno s jedinečným hláskovaním. Dva mesiace po pôrode ale náhodou zistila krutú pravdu, a to, že chlapec sa volá trochu inak.

S prosbou o radu sa obrátila na internetovú stránku Slate.com, kde pod menom Mama Bear rozpráva príbeh o tom, ako jej vlastný manžel zmenil synovo meno bez toho, aby jej čokoľvek povedal. Mladá Američanka tvrdí, že sa všetko odohralo pravdepodobne v čase, keď bola v bezvedomí po cisárskom reze. 

Matka bola v bezvedomí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Napriek tomu, že sa teraz hnevá na svojho muža, je skutočným vinníkom jej svokra, ktorá svojho syna donútila zmeniť bábätku meno. "Samozrejme, že zúrim, pretože sme sa dohodli, že jeho stredné meno bude Finley. Súhlasil ešte predtým, než sa nám narodil syn," posťažovala sa matka. Chlapec má ale vo svojom rodnom liste uvedené stredné meno Finlay. Svoju svokru začala podozrievať po tom, ako im poslala vianočný pozdrav, na ktorom chlapcovo meno vyhláskovala nesprávne. "Dva mesiace ma manžel nechal veriť, že náš syn je Finley, aj keď legálne nie je." 

Matka bola v bezvedomí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Manžel vraj svoje rozhodnutie oľutoval hneď po tom, ako prišiel vianočný pozdrav od jeho mamy, no bál sa manželke čokoľvek povedať. Američanka svoju svokru opisuje ako manipulátorku a pýta sa užívateľov, či by s ňou mala celú vec prediskutovať. "Čo je, sakra, s tvojím manželom? Musí sa rozhodnúť, či si rodičom dieťaťa ty alebo jeho matka," reagovala neznáma.

Viac o téme: PôrodSvokra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu