Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík je zhrozený z toho, čo urobila jeho priateľka po sexe: Vyšiel som zo záchodu a... FUJ!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

Neznámy mladík zúfalo prosí o radu po tom, ako nachytal svoju priateľku po sexe. Zatiaľ čo on bol na toalete, dievčina sa pokúšala za pomoci kondómu oplodniť samú seba. Chlap sa pýta, či je to vôbec legálne a čo v takomto prípade robiť.

Američan, ktorý má pred tridsiatkou, sa obrátil na stránku Reddit s prosbou o radu. Svoju priateľku totiž prichytil po milovaní robiť niečo veľmi čudné a teraz je vraj z toho veľmi nervózny. Vo svojom príspevku opisuje, ako po sexe išiel na záchod a práve v tomto momente nabrali udalosti nezvyčajný spád. Priateľka sa ho opýtala, čo tam ide robiť. Zavtipkoval, že veľkú potrebu. Jej otázku považoval za zvláštnu, pretože čo asi môže človek robiť na WC. 

Mladík je zhrozený z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Po návrate do izby zbadal frajerku, ako doslova kradne spermie z jeho použitého kondómu. "Zhruba pred hodinou sme mali sex. Priateľka neberie žiadnu antikoncepciu, preto používame kondóm. Keď som povedal, že idem na záchod, myslela si, že má dostatok času. Keď som sa vrátil do izby, zbadal som, ako vlieva obsah kondómu do svojej vagíny," opisuje mladík. Zároveň ho zaujíma, či je takéto konanie vôbec legálne a čo sa stane, ak dievčina otehotnie napriek jeho nesúhlasu.

Čitatelia prehovorili! Päť najhorších sexuálnych ZÁŽITKOV: Okamžite som z toho vyschla

Chlapík sa vraj pokúšal jej prezervatív vziať, no priateľka začala po ňom kričať. Užívatelia ho varovali, aby si na ňu dával pozor. "Okamžite ju odstráňte z vášho života, nekontaktujte ju, ak bude tvrdiť, že je tehotná, požiadajte o test otcovstva," radí neznáma osoba. Konanie ženy je ale vraj legálne, pretože predtým mala dvojica spolu normálny sex, s ktorým obaja súhlasili. Väčšina užívateľov sa zhoduje v tom, že muž by sa mal takejto ženy zbaviť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu