Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Mladík fajčil bongo z mŕtveho žraloka: Ľudia sú pohoršení, je to hyena!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Daniel Kalemasi)

CANBERRA - Populárna facebooková skupina obhajovala zábery, na ktorých si z mŕtveho žraloka urobili bongo. Tvrdia, že živočích bol už dávno mŕtvy. Video pohoršilo množstvo ľudí, ktorí autorov záberov kritizujú za hyenistické konanie.

Rybár a moderátor facebookovej skupiny použil mŕtve telo žraločieho mláďata ako bongo, čo vyvolalo obrovskú vlnu kritiky na sociálnych sieťach. Video bolo zverejnené v skupine "Fried Fishing Australia" a zachytáva muža, ktorý drží mŕtveho žraloka na rukách a z jeho hlavy vytŕča rúrka. Ďalšia rúrka je umiestnená pod žraločou plutvou. Muž následne pripáli oheň k jednej z rúrok, nasaje dym a vydýchne ho. Zasmeje sa, v pozadí hra pieseň "Baby Shark". 

VIDEO Mladík fajčil bongo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Daniel Kalemasi)

Skupina bráni video a tvrdí, že žraloka chytil jeden z nich, keď boli v piatok na rybách. "Po dvoch dňoch, ako bol žralok v chladiacom boxe, mi prišiel na um tento nápad. Nie je možné, aby bol žralok nažive," obhajuje sa mladý rybár. Neskôr partia informovala o tom, že ich v dôsledku verejného pohoršenia navštívila polícia.

Členovia Fried Fishing Australia sú známi zverejňovaním krvavých fotografií a videí s vodnými živočíchmi. Hlavným aktérom je takzvaný komerčný rybár Billie Brislane, ktorý spresnil, že látka, ktorú fajčili prostredníctvom mŕtveho žraloka, nebola marihuana, ale legálny tabak. 

Viac o téme: FajčenieŽralokBongo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu