Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena sa priznala k smiešnemu kúpeľňovému zlozvyku: Ľudia ju za to zvozili pod čiernu zem

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

Na portáli Mumsnet opísala jedna mamička svoj zvyk pri praní uterákov, ktorým doslova vytočila mnohých čitateľov. Podľa nich to preháňa s hygienou, neužitočne narába s časom, neprimerane zaťažuje životné prostredie a zbytočne odľahčuje svoju peňaženku.

V čase, keď sa ceny za elektrickú energiu a vodu blížia k astronomickým čiastkam, zaskočila užívateľov žena, ktorá sa spýtala, či je naozaj potrebné prať uteráky po každom použití. "Periem uterák zakaždým, keď ho použijem. Už sa mi zdá, že nerobím nič iné, iba nakladám a vykladám práčku. Je to naozaj nutné? Až donedávna som si totiž myslela, že to tak robia všetci," opísala svoj zlozvyk hraničiaci s posadnutosťou. 

Žena sa priznala k
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Užívatelia jej poriadne naložili. "Je to zbytočné, mrháte nielen svojím časom, ale míňate aj svoje peniaze a zároveň zaťažujete životné prostredie," odpovedala jedna z užívateliek. "Takto sa predsa perú iba uteráky po sexe," pridal sa ďalší. Niektorí pripomenuli, že ani v hoteloch nemení personál uterák každý deň, pretože ide o neprimeraný luxus. Väčšina ľudí ale uteráky mení jednoducho až vtedy, keď sú špinavé alebo už nevoňajú. Zmätenej a nešetrnej matke všetci odkázali, aby toľko neprala a po každom použití nechala uterák pekne vysušiť a pokojne ho môže ďalej používať aj týždeň.

Viac o téme: PranieZlozvykUterák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu