Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Policajta znepokojili čudné zvuky z vypočúvacej miestnosti: Hlasný sex detektíva s právničkou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

COCKETT - Detektívny inšpektor Ricky Price si vo vypočúvacej miestnosti policajnej stanice hlasno užíval s vydatou právničkou. Zvuky znepokojili dôstojníka polície, ktorý sa rozhodol vypátrať, o čo ide. Obaja aktéri boli v čase incidentu stále v službe.

Výsledkom mimoriadne nepríjemnej udalosti je odchod 42-ročného detektíva Pricea po 22 rokoch služby. Právnička v oblasti rodinného práva Rachel Punderová naďalej pokračuje vo svojej kariére. "Bol to trochu škandál. Ľudia to držali v tajnosti, ale pritom každý vedel, čo sa deje," povedal svedok na policajnej stanici. "Inšpektor Price bol kariérny policajt, ktorý mal tie najlepšie predpoklady na povýšenie. Ale pre krátky vášnivý moment prišiel o svoju prácu," dodal. 

Price aj Punderová svojím činom veľmi riskovali. Keď do vyšetrovacej miestnosti vošiel dôstojník polície, boli údajne nahí. Zaujímavé je, že obaja majú partnerov, Ricky je zasnúbený a Rachel dokonca vydatá. 

Hlavné mesto hriechu! Ďalší sex v centre Bratislavy, na tomto námestí sa to totálne zvrháva

Napriek výpovedi bude teraz už bývalý muž zákona dostávať policajný dôchodok, pretože podľa všetkého v práci skončil ešte predtým, než k incidentu došlo. "Sme si plne vedomí obvinení proti dôstojníkovi a momentálne prebieha interné vyšetrovanie," tvrdí veliteľ mietnej polície v Južnom Walese.

Viac o téme: PolicajtSexVyhadzov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu