Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Maria (36) zverejnila FOTO svojho tehotenského brucha: Divím sa, že som ešte nespadla na zem!

(Zdroj: Instagram/triplets_of_copenhagen)

KODAŇ - Na sociálnej sieti pózuje tridsaťšesťročná budúca matka s obrovským tehotenským bruškom, v ktorom ukrýva trojičky. A je naozaj obrovské. Mária dokumentuje svoje tehotenstvo verejne a môže sa pochváliť obrovskou podporou užívateľov.

Každé tehotenstvo je iné a individuálne je aj priberanie mamičiek. Kým na jednej nie je takmer vôbec vidno, že čaká prírastok, iné budúce mamičky pred sebou tlačia neprehliadnuteľné bruško. To je aj prípad Dánky Márie, ktorá sa v 33. týždni tehotenstva odfotografovala a zverejnila svoj krásny a naozaj veľký dôkaz o tehotenstve. Vo svojom bruchu totiž ukrýva až tri bábätká - dve dievčatká a jedného chlapca. Dánka v tejto súvislosti so smiechom uviedla, že sa čuduje, že ešte dokáže stáť na nohách a neprekotí sa. 

 

Manželia už majú doma trojročného syna, ktorému sa mamino bruško veľmi páči a na svojich súrodencov sa už teší. Maria počala prirodzene, nie umelým oplodnením. Lekári jej vzhľadom na možné komplikácie odporučili cisársky rez. Ten by mala budúca štvornásobná mamička už tento týždeň. 

Viac o téme: TrojičkyTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu