Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena sa pochválila skladačkou: Mega PUZZLE má však jednu chybu, dokážete ju nájsť?

(Zdroj: Reddit/suckitupbuttercuplol)

LONDÝN - Na internete sa objavilo úžasné dielo užívateľky, s ktorým sa trápila celý rok. Vyplatilo sa, obraz vytvorený z puzzle vyzerá naozaj krásne. Jeho autorka ale priznala, že jeden kúsok chýba. Podarí sa vám ho nájsť?

Prekrásne pestrofarebné dielo zavesila na sociálnu sieť užívateľka s prezývkou Suckitupbuttercuplol. Pyšne pózuje pred obrazom poskladaným z 18 000 kúskov puzzle. Užívateľov zároveň poprosila, aby našli miesto, kde jeden kúsok skladačky chýba. Ich pozornému oku neuniklo, že prázdne miesto sa nachádza v pravom hornom rohu. Žena tiež uviedla, že chýbajúcu časť pravdepodobne zjedol jej syn. Jeden z užívateľov jej pohotovo poradil, aby oslovila výrobcu a požiadala o náhradný kúsok.

A year and 18,000 pieces later.... from r/pics

Obraz nadýchaný mnohými farebnými odtieňmi zachytáva ostrov pri západe slnka plný stromov, vtákov, kvetov a motýľov a mnohých zaujímalo, kde ho mala jeho autorka rozložený, pretože je naozaj obrovský. "Skladala som ho po štvrtiach a celý som ho uvidela až po tom, ako som ho zavesila na stenu," vysvetlila. 

Viac o téme: PuzzleHádanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu