Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena (34) si po rozvode kúpila vibrátor: Spravila veľkú chybu a teraz pred ňou varuje

(Zdroj: Instagram/Nadia Bokody)

SYDNEY - Austrálska bloggerka odhalila, aké nebezpečenstvo sa skrýva za používaním sexuálnych hračiek. Po rozvode s manželom si kúpila svoj prvý vibrátor. Ten jej zranil vagínu. Dnes varuje ženy pred nesprávnym používaním podobných pomôcok.

Nadia Bokodyová sa ku kúpe vibrátora odhodlala po rozvode s manželom. Chcela udržať svoju sexuálnu aktivitu aj bez skutočného sexu. "Už dlho som nemala sex. Ale zároveň som nebola pripravená s niekým sa opäť sexuálne zblížiť. Preto som sa po krátkom surfovaní na internete rozhodla kúpiť vibrátor," hovorí tridsaťštyriročná žena. 

 

New fave toy. It's so prettayyyy.

Príspevok, ktorý zdieľa Nadia (@nadiabokody),

Svojou novou hračkou sa stala doslova posadnutá. Nadia si vybudovala závislosť, páčila sa jej jeho ľahkosť a rýchlosť, s akou jej spôsoboval rozkoš. Po prvýkrát mala svoju sexualitu pod kontrolou, a práve to jej robilo radosť. Po niekoľkých týždňoch však začala Bokodyovú trápiť bolesť v panve. Ihneď navštívila doktora. Nediagnostikoval jej žiadne sexuálne ochorenie. "Až keď sa ma spýtal pár otázok, vtedy som zistila, že moja bolesť je výsledkom nadmerného používania vibrátoru," uviedla. 

 

I’m sure you’re familiar with the term “f*ckboy”... . But in the unlikely event you aren’t – you beautiful, untainted soul, you – a f*ckboy is essentially a guy who strings you along for shallow reasons; like entertainment when he’s home alone wanking (also known as the 2am “U up? " text), ego fulfillment when he needs a reminder of how big his dick is (though it’s almost always comically small), and sex (which tends to be *just* good enough to keep you hanging for more). He also typically has around half a dozen girls on the go at any one time, because his tiny brain is easily bored, much like his tiny penis. . So, how does one beat such a player at his own game? After a month of mildly awful to pitifully unsatisfying Tinder dates, the logical answer seemed to be, by becoming a f*ckgirl myself... . READ the rest of my hilariously relatable weekly column on my former life as a f*ckgirl on @mamamiaaus by hitting the link in my bio.

Príspevok, ktorý zdieľa Nadia (@nadiabokody),

Nadia sa napokon lekárovi priznala, že svoj nový vibrátor používala aj päťkrát za deň, dokonca na tom najvyššom nastavení. Lekár jej odporučil dlhodobú prestávku od podobných sexuálnych pomôcok. Momentálne sa bloggerka snaží zvýšiť povedomie žien o používaní podobných pomôcok. "Keď niečo skúšate po prvýkrát, treba na to ísť zľahla," odkazuje ženám.

Varuje, že v začiatkoch používania vibrátoru je hlúposť nastavovať si ho na maximálnu možnú rýchlosť alebo používať ho neprimerane veľakrát do dňa. Napriek nepríjemnej skúsenosti sa Nadia od sexuálnych hračiek neodvracia. "Tieto pomôcky sú výborný spôsob na preskúmanie vlastnej fantázie a pomôže vám získať nové skúsenosti vo vašom, ale aj v partnerovom prípade," uzavrela svoje rozprávanie. 

Viac o téme: SexVibrátorNadia bokody
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu